Избери език:

SQUAD 4 e туроператор и туристически агент с лиценз за охрана и транспорт
   
 

Коли под наем от Car Rental Bulgaria
Тактическа и стрелкова подготовка
News and tips

More information about our new vehicles.

News
Тиймбилдинг предложения от Скуад 4

Тиймбилдинг предложения от Скуад 4

Сряда, 27.01.2016


Скуад 4 реши да разкрие една от тайните на успешния бизнес, а именно тайната на сплотения екип и доброто настроение. Нека си представим, че бизнесът е кола, колкото и мощна да е тя не би могла да се движи без едно основно нещо - гориво. В този метафоричен смисъл, в ролята на горивото се явява екипът, движещ "колата" и отговорен за постигането на поставените цели. 
Каква е тайната на добрата работа в екип? С години отговорът е един и същ - тиймбилдинг. Термин познат до болка, със своите изтъркани игри и куестове, както на персонала, така и на работодателите. Затова ние от Скуад 4 решихме да ви предложим няколко иновативни и интересни решения за тиймбилдинг, който дори могат да се превърнат във вашето по-нататъчно хоби или поне да ви бъдат полезни и извън офиса. 
Екстремно, забавно и различнo, Off-road- тиймбилдинг преживяване с автомобили 4x4 и UTV. Занятията се провеждат на специално подготвен off-road полигони в близост до София и в гр. Троян (с нощувка),като полигона в гр.Троян е изграден лично от Тодор Христов (многократен шампион по оффроуд и участник в световната рали надпревара "Дакар", 2011 и 2013 г.) Другото ни ново и интересно предложение е тиймбилдинг стрелба, като курсовете се провеждат на закрит стрелбищен комплекс. Имат за цел да предоставят теоритични и практически познания на екипа за огнестрелните оръжия и в същото време чрез тактики да работят върху работата в екип и доброто настроение на участниците.

Back